IMAGO VAN ALMERE

De partij van Edwina Molina, A-VIP (de Almere Voor Iedereen Partij) komt niet terug in de gemeenteraad, na de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

Toch is Edwina niet van plan haar mond te houden.....Al enige tijd heeft zij haar eigen weblog met verslag van haar bezigheden als raadslid, gelardeerd met haar kritische opmerkingen.

(ook in het papiamento doet zij haar woordje op een ander weblog)

 

 

Maar k ex-kollega raadslid Bob Fonhof, van de Almere Partij, keert niet terug in de Almeerse raad. Na 27 jaar houdt de Almere partij op te bestaan, een hard gelag voor Bob, die geheel vergroeid leek met 'zijn' partij.....maar hij heeft aangekondigd toch te werken aan een terugkeer van de AP over 4 jaar...

Gelukkig heeft hij sinds enige jaren nog een andere hobby ontdekt, waar hij tot zijn eigen verbazing erg goed in zegt te zijn: schilderijen maken!    Kijk op zijn weblog

 

 

 

Verder heeft Edwina Molina serieuze plannen om haar ervaringen in  -en met-   de Almeerse gemeenteraad, binnenkort in boekvorm uit te gaan geven! 

Zij wil dit samen doen met Bob Fonhof , de ouwe rot in het 'politieke vak', waarbij hij bovendien zijn kunstzinnige uitingen kan gebruiken ter illustratie van het boekwerkje.

 


IMAGO VAN ALMERE